02/05/03

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

 

 

Αθήνα, 2  Μαΐου 2003

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δήλωση του Υπουργού Επικρατείας κ. Στέφανου Μανίκα

 

Η αήθης και λυσσαλέα συκοφαντική επίθεση του κ. Κουρή και της Αυριανής εναντίον μου συνεχίζεται. Με το σημερινό του δημοσίευμα ( 2-5-03 ) εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεται στο πρόσωπό μου. Με ασύστολα ψεύδη, δήθεν ερωτήματα ο εκφραστής του πολιτικού κανιβαλισμού και ο εκ συστήματος συκοφάντης και διαστρεβλωτής  της πραγματικότητας κ. Κουρής συνεχίζει τον λασπωμένο του κατήφορο.

Όπως και στην προηγούμενη επίθεση, έτσι και σήμερα καταθέτω τα στοιχεία, τα οποία δείχνουν με σαφήνεια την αλήθεια που επιχειρεί να διαστρεβλώνει ο κ. Κουρής.

 

Για μια τριετία και συγκεκριμένα:

 

  1. Από τις αρχές του 1998 μέχρι τις αρχές του 2001, ενοικίασα διαμέρισμα 121 τ.μ , στον 1ο όροφο ακινήτου τεσσάρων συνολικά διαμερισμάτων, από την εταιρεία NATIONAL SHIELD S.A.
  2. Το συμφωνητικό μίσθωσης είναι κατατεθειμένο στην εφορία από τις 6/2/98.
  3. Τα μισθώματα που κατέβαλλα είναι καταγραμμένα τόσο στις φορολογικές μου δηλώσεις, όσο και στις δηλώσεις πόθεν έσχες.
  4. Πληροφορώ τον κ. Κουρή, ότι σήμερα είμαι μισθωτής διαμερίσματος στον Δήμο Βούλας, του οποίου το μισθωτήριο είναι κατατεθειμένο στην εφορία και τα καταβληθέντα μισθώματα στις φορολογικές μου δηλώσεις και στις δηλώσεις του πόθεν έσχες.

 

Με απλά λόγια, ενώ εγώ διαμένω και σήμερα στο νοίκι ο κ. Κουρής εξακολουθεί να είναι μονοπωλιακός ιδιοκτήτης φάμπρικας λάσπης και συκοφαντίας. Το λόγο θα έχει και σ’ αυτή  τη περίπτωση η  Δικαιοσύνη.